Terug naar het nieuwsoverzicht
08-11-2006
Grootse veranderingen in Plopsa Coo
   
De 3 Plopsa-parken ontvingen samen reeds meer dan 1,2 miljoen bezoekers. Plopsaland De Panne klokt af op 752.000 bezoekers en Plopsa Coo op 225.000. Voor Plopsa Indoor Hasselt staat de teller momenteel op 255.000 bezoekers.

Plopsa Coo zette afgelopen seizoen schitterende resultaten neer. Het Ardense park ontving 225.000 bezoekers. Dit betekent 75.000 bezoekers meer dan vorig jaar oftewel 50%.

Deze onverwachte bezoekerscijfers laten Plopsa toe om versneld te investeren in het Ardense park. In het midden van het park verschijnt een nieuwe zone in de stijl van een Ardens Dorpsplein waar 2 leuke attracties voor een gezellige sfeer zorgen: dansende fonteinen en een carrousel.

Naast het Dorpsplein verrijst de populaire attractie Starflyer. Deze kleurrijke toren zwiert de bezoekers op 68 meter hoogte boven het prachtige Ardense landschap. De bestaande kartingbaan grenst eveneens aan het Dorpsplein. De volledige baan en ook de pitstop worden vernieuwd. Langs het Dorpsplein worden enkele charmante huisjes neergezet met daarin een schiet-, een eendjes-, en een basketbalkraam, een lunapark, een horecapunt en een souvenirwinkel.

Goed nieuws ook voor het Wildpark. Het treintje dat de bezoekers meeneemt op een ritje door het park wordt vervangen door nieuwe open adventurebussen die voortaan vanuit een nieuw station vertrekken. Het dierenbestand wordt bovendien uitgebreid met enkele wolven.

Tot slot wordt ook het sanitair van het restaurant La Cascade vernieuwd. Dit sanitair is zowel via het restaurant als vanuit het park toegankelijk.



Tekst: Persbericht Plopsa (Aangepast)
Foto's: Plopsa-fansite (met dank aan Plopsa)
PlopsaFansite

De parken

  Plopsa - de groep   PlopsaFansite   Ontdek ons ook op...

Holiday Park (DE)
Plopsa Coo (BE)
Plopsa Indoor Coevorden (NL)
Plopsa Indoor Hasselt (BE)
Plopsaland De Panne (BE)

 

   

Facebook
Twitter
YouTube

     
  De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv   
 
© 2005 - 2012 : PlopsaFansite (Nick Jespers)
Share/Save/Bookmark