Terug naar het nieuwsoverzicht
23-02-2007
Gezocht: postkaartjes van de Watervallen

Eind vorig jaar begonnen de werken in Plopsa Coo, het pretpark aan de Watervallen van Coo. Luc Van der Biest, bouwco÷rdinator, werd een heuse fan van de Watervallen en is nu opzoek naar post- en prentkaarten van de bekendste watervallen van ons land.

Begin november 2006 werd het eerste seizoen Plopsa Coo afgesloten, nadien werd er meteen begonnen met werken. Op het programma voor seizoen 2007 stonden immers enkele leuke nieuwigheden zoals het pittoreske Dorpsplein!

Fan van de waterval
Luc Van der Biest werd aangesteld als bouwco÷rdinator voor het project. Toen hij begon met werken werd hij een fan van de watervallen en de omringende Ardense pracht. Nadat hij van algemeen directeur van Plopsa, Steve Van den Kerkhof, enkele postkaarten kreeg van de watervallen startte hij met een collectie van postkaarten.

Gezocht: postkaarten
Na zijn werkuren ging Luc op het internet zoeken naar postkaarten van de waterval. Tot op de dag van vandaag heeft hij al 2.700 verschillende postkaarten verzameld. Maar hij is er nog lang niet! Zijn streefdoel is om minstens 5.000 verschillende postkaarten te hebben. Maar daarvoor heeft hij de hulp nodig van iedereen.

Heb je een post- of prentkaart van de watervallen of van Coo (Vieux Coo)? Dan kan je deze altijd opsturen naar Luc, via het onderstaande adres:
Plopsa Coo
t.a.v. Luc Van der Biest
Coo 4
4970 Coo-Stavelot

PlopsaFansite

De parken

  Plopsa - de groep   PlopsaFansite   Ontdek ons ook op...

Holiday Park (DE)
Plopsa Coo (BE)
Plopsa Indoor Coevorden (NL)
Plopsa Indoor Hasselt (BE)
Plopsaland De Panne (BE)

 

   

Facebook
Twitter
YouTube

     
  De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv   
 
© 2005 - 2012 : PlopsaFansite (Nick Jespers)
Share/Save/Bookmark