Terug naar het nieuwsoverzicht
22-06-2007
Carnaval aan de waterval!

Aankomende zomer viert Plopsa Coo een gigantisch feest ter ere van de bekende Waterval van Coo.

Eerder wisten we je reeds te vertellen dat er maar liefst 5 nocturnes in aantocht zijn, in Plopsa Coo. Het park is dan telkens open van 10u30 tot 22u30, en nadien volgt er nog een spetterend vuurwerk! Bij elk 'Feest van de waterval' zal er ook één van de Waalse Studio 100-helden aanwezig zijn.

Ontmoet je Waalse helden!
Op 18 en 25 juli ontmoet je Le Lutin Bric (Klus) in Plopsa Coo. Op 1, 8 en 15 augustus kan je een praatje slaan met stoere zeebonk Piet Piraat, die heus eens de waterval zou willen bedwingen met zijn Scheve Schuit!

Roofvogels
Ook zal er een speciale roofvogel show voorzien worden. Valkeniers laten zien wat hun roofvogels allemaal kunnen. Een uniek schouwspel in het al even unieke decor van de Ardense landschappen!

Carnaval
Wie “feest” zegt, denkt meteen ook aan confetti en carnaval. Ook in Plopsa Coo staat het Feest van de Waterval gelijk met carnaval. Diverse regionale carnavalfolklore groepen zullen aanwezig zijn om er een fantastisch feest van te maken…


Zet je feestneus dus al maar op, want Lutin Bric en Piet Piraat zijn klaar om te feesten. Ze wachten enkel nog op jou om me te vieren!


Tekst: Nick Jespers - Plopsa-fansite

PlopsaFansite

De parken

  Plopsa - de groep   PlopsaFansite   Ontdek ons ook op...

Holiday Park (DE)
Plopsa Coo (BE)
Plopsa Indoor Coevorden (NL)
Plopsa Indoor Hasselt (BE)
Plopsaland De Panne (BE)

 

   

Facebook
Twitter
YouTube

     
  De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv   
 
© 2005 - 2012 : PlopsaFansite (Nick Jespers)
Share/Save/Bookmark