Terug naar het nieuwsoverzicht
19-07-2007
Nieuwe attracties en veranderingen in 2008 voor Plopsa Coo

'Vieux Coo’ - het gloednieuwe themagedeelte in Plopsa Coo - doet het park helemaal opfleuren, daarom wil het park dezelfde stijl verder doortrekken naar andere gedeeltes van het park.

Tijdens de voorbije winter en voorjaar verscheen er in Plopsa Coo, in de Belgische Ardennen, een nieuw gebied: ‘Vieux Coo’. In dit themagebied staan verschillende attractie aangekleed naar een authentieke stijl van de oude Ardennen. De bezoekers van het park kunnen deze stijl wel waarderen en daarom wil de directie van Plopsa dit de volgende jaren ook verder uitbreiden naar andere gedeelte van het park.

Nieuwe toegangspoort
Voor seizoen 2008 wil Plopsa het gedeelte tussen de Waterval en ‘Vieux Coo’ opknappen. Hiervoor zullen diverse gebouwen en horecapunten moeten wijken, anderen zullen dan weer mogen genieten van een heuse verandering, in ‘Vieux Coo’ stijl.

Wie zich niet kan oriënteren in het park, deze veranderingen zullen ondermeer vat hebben op zelfbedieningsrestaurant ‘La Cascade’, het benedenstation van ‘Kabelbaan’ en het station van het ‘Wild Park’-treintje.

Nieuwe attractie

En als dat nog niet genoeg is, krijgt Plopsa Coo volgend jaar ook nog een nieuwe attractie: ‘De Herten’. Het is een soortgelijke attractie als de recent gebouwde ‘Konijntjes’ in Plopsaland De Panne, maar met natuurlijk herten op de baan.

Ook de opening van de Sterrentoren, de StarFlyer die normaal gezien voor dit seizoen gepland was, zal waarschijnlijk volgend jaar openen.

En wie weet, misschien komt er nóg wel een attractie bij volgend jaar...

Tekst: Nick Jespers - Plopsa-fansite

PlopsaFansite

De parken

  Plopsa - de groep   PlopsaFansite   Ontdek ons ook op...

Holiday Park (DE)
Plopsa Coo (BE)
Plopsa Indoor Coevorden (NL)
Plopsa Indoor Hasselt (BE)
Plopsaland De Panne (BE)

 

   

Facebook
Twitter
YouTube

     
  De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv   
 
© 2005 - 2012 : PlopsaFansite (Nick Jespers)
Share/Save/Bookmark