Plopsaland staat op zijn kop. Nu jij nog!

In 2009 zet Plopsaland De Panne de boel op z’n kop. Anubis: The Ride, de nieuwste achtbaan van het Plopsa-park aan de Belgische kust, brengt je in slechts twee seconden op zo’n 34 meter hoogte en laat je vervolgens drie keer de wereld op zijn kop zien. Een adembenemend avontuur, gebaseerd op de avonturen in het televisieprogramma Het Huis Anubis.

In 2009 staat Het Huis Anubis in... Plopsaland De Panne. Het alom gekende gebouw, een replica van het kasteel dat in het televisieprogramma al enkele jaren dienst doet als ‘Het Huis’, zal immers dienst doen als wachtrij en station voor de nieuwste achtbaan van de Benelux: Anubis: The Ride.

Deze supersnelle lanceer achtbaan brengt je op minder dan 2 seconden op 34 meter hoogte en zal een snelheid halen van bijna 90 km/u! Niet spannend genoeg? Tijdens dit adembenemende avontuur ga je ook nog eens drie keer overkop, op een parcours van ongeveer 600 meter!

De opening van Anubis: The Ride is voorzien in de lente van 2009. En wie sluw en listig is, zal misschien wel alle geheimen van Het Huis Anubis ontdekken?

De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite.be / Nick Jespers | About - Contact