Nieuws
Plopsa Indoor Hasselt pakt volgend jaar uit met nieuwe attractie
5 september 2008 - top
Plopsa Indoor Hasselt bestaat bijna 3 jaar. In deze korte periode is het park een gevestigde waarde geworden in het Belgische pretparklandschap. Een opvallende trend in de bezoekersaantallen is de grote hoeveelheid Waalse bezoekers die het park bezoeken. Verder pakt het park volgend jaar uit met een 'fonkelnieuwe' attractie.

Lees verder...
Krokusvakantie groot succes voor Plopsa Indoor Hasselt
12 februari 2008 - top
Plopsa kijkt tevreden terug op de voorbije krokusvakantie. Ondanks het schitterende weer, ontving het park 21.000 bezoekers.

Lees verder...
Kiwi en Tumbi in gloednieuwe Bumba Show
31 december 2007 - top
Elke openingsdag van Plopsa Indoor Hasselt staat er een Bumba Show op het programma. Sinds begin december werd de show volledig vernieuwd en werden er twee nieuwe figuren verwelkomd!

Lees verder...
Een leerrijk dagje uit
27 februari 2007 - top
Plopsa Indoor Hasselt is niet alleen het leukste dagje uit, maar is met de speciale schoolprogramma’s ook het leerrijkste dagje uit!

Lees verder...
"Had je 10 miljoen..."
24 januari 2007 - top
Begin jaren ’90 stond ieder kind op om net iets voor 9 uur… want dan startte het populairste kinderprogramma van die tijd: Samson & Gert. Doorheen de jaren hebben ze verschillende producten op de markt gebracht zoals kledij, stripverhalen en verschillende liedjes. In een van deze liedjes maakte Gert een wel vreemde belofte… die hij binnenkort zal nakomen.

Lees verder...
Plopsa parken maken zich zorgen over Belgisch Wegenvignet
16 januari 2007 - top
Vanaf volgend jaar moet iedereen die gebruik maakt van de Belgische wegen, een wegenvignet aanschaffen. Vooral buitenlandse gasten vinden dit idee maar niets. De Plopsa-directie volgt de meningen van de buitenlanders...

Lees verder...
Nieuw bezoekersrecord
08 januari 2007 - top
De voorbije kerstvakantie bezochten er 27.950 bezoekers Plopsa Indoor Hasselt. Dat is 15 % meer ten opzichte van de kerstvakantie van vorig jaar.

Lees verder...
Bembem is jarig!
31 december 2006 - top
Radio Bembem, de kidsradio van Studio 100 en Q-music, bestaat één jaar en dat zal gevierd worden met een gigantisch feest in Plopsa Indoor Hasselt! Op 21 januari zijn er verschillende optredens en is er een heuse zoektocht.

Lees verder...
Nieuw bezoekersrecord voor Plopsa Indoor Hasselt!
29 december 2006 - top
Donderdag 28 december 2006 trokken er maar liefst 3700 bezoekers naar Plopsa Indoor Hasselt, wat meteen ook een nieuw record is. Dankzij dit schitterende resultaat ligt het totaal aantal bezoekers van dit jaar ver boven de verwachtingen.

Lees verder...
Sportieve Walibi en Plopsa ontmoeting
28 november 2006 - top
Vorige maand was er een heuse voetbalwedstrijd tussen de werknemers van het Wavrese pretpark Walibi Belgium en de werknemers van de Plopsa-parken (Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo). De Walibi kangoeroe en Kabouter Plop zorgden voor de aftrap van de voetbalmatch.

Lees verder...
Kabouter Klus laat het sneeuwen in Plopsa Indoor Hasselt!
23 november 2006 - top

December zal een zeer drukke maand worden voor het Hasseltse pretpark. Tijdens de eerste weekend komt Sinterklaas, tezamen met zijn zwarte pieten. De volgende weekends komt de kerstman alvast. Tijdens de kerstvakantie zal het tenslotte sneeuwen in Plopsa Indoor Hasselt, onder leiding van Kabouter Klus die elke dag een fantastisch optreden zal geven.

Lees verder...

Speciale gastoptredens tijdens de herfstvakantie! [NL]
16 oktober 2006 - top
Volgende week is het herfstvakantie in Nederland. Tijdens deze vakantieweek is Plopsa Indoor Hasselt elke dag open! Ook zal er telkens een geweldige show zijn, gebracht door de echte Kabouter Klus of Piet Piraat.

Lees verder...
Donder, blikem of regen? Uren griezelpret in Plopsa Indoor!
14 oktober 2006 - top
Van 14 oktober tot en met 12 november kan je Halloween komen vieren in Plopsa Indoor Hasselt.

Heksen en andere griezelig plezante monsters zijn de baas in het indoorpark en zorgen voor een angstig leuke sfeer! Maar bang moet je heus niet zijn, want je kan zelf ook een griezel(tje) worden op een van de schminkstand.

Tijdens deze dagen kan je ook op jacht gaan, niet op reuzenkikkers of reuzen-eenden, maar op spoken tijdens de leukste spokenjacht van allemaal.

Donder, blikem of regen? In Plopsa Indoor heb je uren griezelpret!
Wil je deel uitmaken van het Plopsa-team?
10 oktober 2006 - top
Plopsa Indoor Hasselt zoekt personen die graag willen werken in het show-team van Plopsa Indoor Hasselt.

Lees verder...
Slecht weer is Plopsa Indoor weer!
27 mei 2006 - top
Storm of regen, niets weerhoud stoere zeebonk Piet Piraat om op te treden in Plopsa Indoor Hasselt. Hij mocht dit de voorbije dagen dan ook doen voor zeer veel bezoekers.

Veel regen en harde wind is voor niemand aangenaam, en vooral niet voor kinderen. Dé oplossing tegen verveling is dan ook Plopsa Indoor Hasselt, waar er een tiental overdekte attracties terug te vinden zijn én zelfs een achtbaan!

Tijdens het regenachtige verlengde weekend heeft het park dan ook telkens de maximum capaciteit van 2.500 personen bereikt. De voorbije dagen traden ofwel Piet Piraat ofwel Kabouter Klus op in Plopsa Indoor en dit telkens voor een overvol amfitheater.
Paas haas(t) je naar Plopsa Indoor
02 april 2006 - top
Kom tijdens de paasvakantie van 1 t.e.m. 17 april !zeker eens naar Plopsa Indoor Hasselt. Goed voor 10.800 m² binnenpret, elke dag een vrolijk Bim-bam-bei... euh Bumba-optreden én paaseieren. Doe mee aan de paaseirenzoektocht waarmee je heel wat leuke prijzen kan winnen. Grote kans trouwens dat je één van de grappige paashazen tegen het lijf loopt. De écht paashaas is er ook, en die wil graag met jou op de foto geschminkt als paasbloem of Piet Paasei euh Piraat.
Het is Kaboutercarnaval!
22 februari 2006 - top
Van zaterdag 25 februari t.e.m. zondag 5 maart tooit Plopsa Indoor Hasselt zich met bontgekleurde maskers en talloze slingers voor het grote evenement Kaboutercarnaval! Kabouter Klus of Smul zullen aanwezig zijn, jij ook?

Lees verder...
Plopsa Indoor neemt een goede start
12 januari 2006 - top
Tijdens de kerstvakantie kwamen er maar liefst 30.000 bezoekers het nieuwste pretpark van België ontdekken. Op jaarbasis wil het park 250.000 bezoekers ontvangen.

Lees verder...
Iedereen welkom in Plopsa Indoor!
24 december 2005 - top
En vandaag ging Plopsa Indoor ook open voor het grote publiek! Aan allen die gekomen zijn: proficiat, aan allen die nog niet gekomzen zijn: ... ook proficiat!
Plopsa Indoor officieel geopend
22 december 2005 - top
Vandaag opende Plopsa Indoor Hasselt de deuren voor de Bekend(st)e Vlamingen. Ze konden in première genieten van attracties zoals De Piratenbaan, De Vuurtoren en vele andere overdekte attracties.

Lees verder...
Plopsa Indoor... binnen enkele weken is het zover!
05 november 2005 - top
De opening van Plopsa Indoor, te Hasselt komt steeds dichterbij. Binnen ongeveer 50 dagen - op 24 december - opent het gloednieuwe indoor pretpark haar deuren!

Lees verder...
Buitengewoon veel binnenpret
02 januari 2005 - top
In december zal er naast de Grenslandhallen het eerste Belgische indoor- pretpark geopend worden! 'Plopsaland Indoor' zal het tweede pretpark zijn van de groep Studio100.

Lees verder...
 
PlopsaFansite

De parken

  Plopsa - de groep   PlopsaFansite   Ontdek ons ook op...

Holiday Park (DE)
Plopsa Coo (BE)
Plopsa Indoor Coevorden (NL)
Plopsa Indoor Hasselt (BE)
Plopsaland De Panne (BE)

 

   

Facebook
Twitter
YouTube

     
  De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv   
 
© 2005 - 2012 : PlopsaFansite (Nick Jespers)
Share/Save/Bookmark