Terug naar het nieuwsoverzicht
Plopsa Indoor... binnen enkele weken is het zover!
5 nov 2005 - De opening van Plopsa Indoor, te Hasselt komt steeds dichterbij. Binnen ongeveer 50 dagen opent het gloednieuwe indoor pretpark haar deuren!

De voorbij weken en maanden is er al zeer hard gewerkt in Hasselt. Eerst moest er een nieuwe grootse hal komen, naast de bestaande Grenslandhallen/Ethias Arena en vervolgens moest binnen in de hal alles geplaatst en gemaakt worden. Maar het einde is nu in zicht voor de harde werkers die dag én nacht hebben doorgewerkt in Plopsa Indoor Hasselt.

Plopsa wat?
Plopsa Indoor zal het allereerste indoor pretpark in België worden. De grootte van de hal zal ongeveer zo'n 9.000 m² worden en zal plaats bieden aan ongeveer 15 attracties. Er is alvast één achtbaan bij, die in de Piratenzone staat. De andere themagebieden zijn De Kermis van Samson en Gert en de Plop-zone.

Praktisch
Het gloednieuwe pretpark zal bijna elke dag van de week geopend zijn, met uitzondering van maandag en dinsdag. Volwassenen moeten € 14 betalen aan de ingang en kinderen tussen 1 jaar en 1 meter moeten € 5 betalen.

Plopsa Indoor opent haar deuren op 24 december.
PlopsaFansite

De parken

  Plopsa - de groep   PlopsaFansite   Ontdek ons ook op...

Holiday Park (DE)
Plopsa Coo (BE)
Plopsa Indoor Coevorden (NL)
Plopsa Indoor Hasselt (BE)
Plopsaland De Panne (BE)

 

   

Facebook
Twitter
YouTube

     
  De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv   
 
© 2005 - 2012 : PlopsaFansite (Nick Jespers)
Share/Save/Bookmark