Terug naar het nieuwsoverzicht
02-02-2006
Het is Kaboutercarnaval!
Van zaterdag 25 februari t.e.m. zondag 5 maart tooit Plopsa Indoor Hasselt zich met bontgekleurde maskers en talloze slingers voor het grote evenement Kaboutercarnaval!

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een leuk feest van te maken. De bezoekers laten zich verwelkomen door een grappige clown en tijdens de namiddag nemen Kabouter Klus of Kabouter Smul hen op sleeptouw in een dolkomische interactieve show. De show bruist van de populaire hits waaronder uiteraard Kaboutercarnaval en De Kabouterpolonaise. Bovendien worden er enkele kinderen uitgenodigd om samen met de Kabouter plezier te maken op het podium. Afhankelijk van het aantal bezoekers worden er een of meerdere Kaboutershows per dag opgevoerd.

Natuurlijk zijn er ook nog de vele attracties op kindermaat in de 4 zones opgebouwd rond Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat en Bumba. Voor nog meer plezier staat er nog een tweede spektakel op het showprogramma: de Bumba-show met Bumba en Bumbalu in de arena.

Carnavalactie
Vier samen met Plopsa Indoor Hasselt carnaval! Ieder verkleed kind krijgt een leuke Plopsa-drinkbeker cadeau. Deelnemen kan eenvoudig door zich tijdens de periode van Kaboutercarnaval verkleed aan de infobalie van Plopsa Indoor Hasselt aan te melden.

Tickets
Tickets in voorverkoop zijn te verkrijgen op www.plopsa.be. Deze tickets bieden de bezoeker niet alleen gegarandeerde toegang op de gereserveerde datum, de bezoeker krijgt de tickets bovendien onmiddellijk per e-mail toegestuurd en vermijdt zo eventuele wachtrijen aan de kassa.
De NMBS biedt een voordelige formule “vervoer + toegang” via B-dagtrip (code 187). Meer info is verkrijgbaar in het plaatselijk NMBS-station. Ook deze tickets bieden gegarandeerde toegang. De volgende voorverkooppunten bieden tickets aan voorverkooptarief zonder gegarandeerde toegang:
In België zijn tickets in voorverkoop verkrijgbaar bij De Post.
In Nederland zijn tickets in voorverkoop verkrijgbaar via de ANWB-verkooppunten (www.anwb.nl - 0800-0503), via Music Store (www.musicstore.nl), en via TicketBox (www.ticketbox.nl – 0900-9393 (45 cpm)).

Druktelijn
Wie niet over tickets met gegarandeerde toegang beschikt, kan op de dag van het bezoek de druktelijn op het nummer +32 (0)70 69 69 70 raadplegen.
PlopsaFansite

De parken

  Plopsa - de groep   PlopsaFansite   Ontdek ons ook op...

Holiday Park (DE)
Plopsa Coo (BE)
Plopsa Indoor Coevorden (NL)
Plopsa Indoor Hasselt (BE)
Plopsaland De Panne (BE)

 

   

Facebook
Twitter
YouTube

     
  De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv   
 
© 2005 - 2012 : PlopsaFansite (Nick Jespers)
Share/Save/Bookmark