Terug naar het nieuwsoverzicht
16-10-2006
Speciale gastoptredens tijdens de herfstvakantie! [NL]
Plopsa Indoor Hasselt is gedurende de Zuid-Nederlandse herfstvakantie van za 14/10 t.e.m. zo 22/10 dagelijks geopend! Tijdens deze vakantie staan er optredens met echte tv-vedetten op het programma. In Zuid-Nederland loopt de herfstvakantie van zaterdag 14 oktober t.e.m. zondag 22 oktober. Plopsa Indoor Hasselt is tijdens deze vakantie dagelijks geopend van 10u-18u. Naar aanleiding van deze herfstvakantie vindt er op onderstaande data een show met een echte tv-vedette plaats: Kabouter Klus: za 14/10, zo 15/10, do 19/10, vr 20/10 Piet Piraat: ma 16/10, di 17/10

De serie Piet Piraat is in Vlaanderen en Nederland enorm populair. In Vlaanderen is de serie dagelijks te zien op Ketnet. Ook in Nederland heeft Piet Piraat een vaste stek op de kinderzender Z@ppelin. Vanaf 11 oktober verschijnt bovendien de nieuwe film 'Piet Piraat en het Vliegende Schip' in de Nederlandse bioscopen, vanaf 25 oktober loopt de film ook in de Belgische bioscopen. Kabouter Klus is dagelijks te zien in de serie Kabouter Plop die iedere weekdag tijdens het VTM- kinderprogramma TamTam wordt uitgezonden. Ook in Nederland is de serie Kabouter Plop met o.a. Kabouter Klus dagelijks te zien op de kinderzender Z@ppelin. Tijdens de show nemen Piet Piraat en Kabouter Klus de kinderen mee in een dol avontuur vol leuke fratsen doorweven met de grootste hits. Afhankelijk van het aantal bezoekers treden de populaire figuren 1 of 2 keer tijdens de namiddag op.

Tickets in voorverkoop zijn te verkrijgen op www.plopsa.be. Deze tickets bieden de bezoeker niet alleen gegarandeerde toegang op de gereserveerde datum, de bezoeker krijgt de tickets bovendien onmiddellijk per e-mail toegestuurd en vermijdt zo eventuele wachtrijen aan de kassa. De NMBS biedt een voordelige formule "vervoer + toegang" via B-dagtrip. Meer info is verkrijgbaar in het plaatselijk NMBS-station. Ook deze tickets bieden gegarandeerde toegang. De volgende voorverkooppunten bieden tickets aan voorverkooptarief zonder gegarandeerde toegang. Tickets in voorverkoop verkrijgbaar bij De Post.

Wie niet over tickets met gegarandeerde toegang beschikt, kan op de dag van het bezoek de druktelijn raadplegen op het nummer +32 (0)70 69 69 70. Meer informatie over Plopsa Indoor Hasselt op www.plopsa.be.
PlopsaFansite

De parken

  Plopsa - de groep   PlopsaFansite   Ontdek ons ook op...

Holiday Park (DE)
Plopsa Coo (BE)
Plopsa Indoor Coevorden (NL)
Plopsa Indoor Hasselt (BE)
Plopsaland De Panne (BE)

 

   

Facebook
Twitter
YouTube

     
  De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv   
 
© 2005 - 2012 : PlopsaFansite (Nick Jespers)
Share/Save/Bookmark