Terug naar het nieuwsoverzicht
12-02-2008
Krokusvakantie groot succes voor Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa kijkt tevreden terug op de voorbije krokusvakantie. Ondanks het schitterende weer, ontving het park 21.000 bezoekers.

Tijdens de voorbije krokusvakantie vierde Plopsa Indoor Hasselt samen met mediapartner Ketnet het ‘Bumba Carnaval’. Het hele park was aangekleed met kleurrijke ballonnen en veel slingers en op het Dorpspleintje regende het... confetti! Voor de kinderen was er een kinder-knutselhoek voorzien waarin ze leuke carnavalhoedjes konden maken.

Daarnaast stond er dagelijks een doldwaze Bumba Show geprogrammeerd waarin Kiwi – de vogel, Tumbi – de olifant, Bumba en – uitzonderlijk voor het Bumba Carnaval – ook Bumbalu de show hoofdrollen kregen.

Mega Mindy
Opvallend was ook de plotse verandering van het thema van de Botsauto’s. De achtergronden waarop de personages uit Spring stonden werden vervangen door het achtergronden waarop immens populaire Mega Mindy staat.

Heel wat bezoekers
Tijdens de krokusvakantie ontving het overdekte Hasseltse pretpark maar liefst 21.000 bezoekers. Ondanks het goede weer en het niet samenvallen van de Belgische met de Nederlandse vakantie, is dit dus een zeer goed resultaat. Tekst: Nick Jespers (Plopsa-fansite)

PlopsaFansite

De parken

  Plopsa - de groep   PlopsaFansite   Ontdek ons ook op...

Holiday Park (DE)
Plopsa Coo (BE)
Plopsa Indoor Coevorden (NL)
Plopsa Indoor Hasselt (BE)
Plopsaland De Panne (BE)

 

   

Facebook
Twitter
YouTube

     
  De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv   
 
© 2005 - 2012 : PlopsaFansite (Nick Jespers)
Share/Save/Bookmark