€ 2000 , dankjewel allemaal!
48 uur aan één stuk op een draaimolen, met temperaturen die rond het vriespunt flirten. "Het is gekkenwerk", hoor ik U al denken. Maar dit gekkenwerk doet Plopsa-fan Nick Jespers (19) niet zomaar, met deze actie probeert hij geld in te zamelen voor 'Music For Life' dat dit jaar in het teken van 'drinkbaar water voor iedereen' staat.

De Studio Brussel-actie "Music for Life" staat dit jaar in het teken van 'drinkbaar water voor iedereen' en Plopsa-fan Nick Jespers (19 j. - afkomtig uit Oud-Turnhout) zal proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen door 48 uur lang op de Carrousel van Plopsaland De Panne te zitten, aan één stuk... dag én nacht! "Music for Life" loopt ook dit jaar in Nederland onder de naam "Serious Request".

Vind je dit ook een leuke actie en wil je de draaimolen-fan een (warm) hart onder de riem steken? Dat kan! Breng op zaterdag 22, zondag 23 of maandag 24 december een bezoek aan de sfeervolle Carrousel van Plopsaland De Panne, want daar staat een urne waarin jullie geld kunnen deponeren. Al het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar "Music for Life"!

Winterpret in Plopsaland De Panne
"Plopsa Music For Life" gaat van start op zaterdag 22 december - omstreeks 13.00 uur en duurt tot maandag 24 december - 13.00 uur. Plopsaland De Panne staat deze dagen - en de daarop volgende dagen van de kerstvakantie, m.u.v kerst- en nieuwjaarsdag - volledig in het teken van de winter!

Er zijn kerstbomen, tal van extra winter-attracties, een Bumba-show én een Mega Mindy-show! De moeite waard om eens een bezoekje te brengen! En... ook de Ketnet Wrappers zijn aanwezig, want Ketnet freezzz't deze winter in Plopsaland De Panne. Da's een mega cool/koel idee!

Tickets en info
Voor meer info over Ketnet Freezzz of de winteropening van Plopsaland de Panne kan je kijken op www.plopsa.be, of klik hieronder op het logo van Plopsa.