PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Indoor officieel geopend
DATUM: 22 December 2005 - 00:01 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: Plopsa (persbericht)

Op 22 december opende Plopsa Indoor Hasselt zijn deuren. De grote hall van Plopsa Indoor Hasselt liep vol met bekende gezichten: Wendy Van Wanten, de Pfaffs en natuurlijk tal van Studio 100-figuren kwamen een kijkje nemen in het nieuwe indoor pretpark.

Net zoals Plopsaland De Panne combineert Plopsa Indoor Hasselt de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van talloze attracties. Maar liefst 20 attracties staan er verspreid in een hal van 8.800m² plus 2.000 m² buitenruimte, temidden van een levensecht decor opgebouwd rond Samson & Gert, Piet Piraat, Kabouter Plop en Bumba.

Tickets

Plopsa Indoor Hasselt heeft een beperkte capaciteit van 2.500 bezoekers per dag. Bezoekers die zeker willen zijn dat ze Plopsa Indoor Hasselt op de gewenste dag kunnen bezoeken, kunnen vooraf hun tickets reserveren op de website www.plopsa.be.

De online ticketing is nu reeds toegankelijk. Met een klik op de knop ‘Bestel hier uw tickets’ activeert de bezoeker de ticketmodule, die na het invullen van de nodige gegevens de tickets met unieke barcode per e-mail toestuurt. Een uiterst snel en betrouwbaar systeem.

Tickets die via plopsa.be werden besteld, garanderen niet alleen de toegang op de geselecteerde dag, ze laten de bezoekers eveneens genieten van het voordeeltarief van € 13,50 (tarief voor kinderen vanaf 1m en volwassenen) i.p.v. € 14,-. Bovendien worden met deze tickets de wachtrijen aan de kassa vermeden.

Druktenummer

Bezoekers die geen tickets via plopsa.be hebben gereserveerd, kunnen steeds op de dag van het bezoek het ‘druktenummer’ +32 (0)70 69 69 70 raadplegen. Met de codes groen, oranje en rood geeft de operator aan of het al dan niet een drukke dag wordt in Plopsa Indoor Hasselt.

Meer informatie over Plopsa Indoor Hasselt op www.plopsa.be

Delen Tags
Facebook ,

Twitter
Google+