PlopsaFansite > Nieuws >
Thijs Verplanken 100.000ste bezoeker van Plopsa Indoor Hasselt
DATUM: 6 April 2006 - 00:01 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: Plopsa (persbericht)

Donderdag 6 april omstreeks 13u45 ontving Plopsa Indoor Hasselt zijn 100.000ste bezoeker. Deze eer viel te beurt aan Thijs Verplanken, een jongen van 3,5 jaar uit Elverdinge.

Hun bezoekje aan Plopsa Indoor Hasselt zal de familie Verplanken niet snel vergeten. Ze kwamen helemaal uit Elverdinge nabij het Westvlaamse Ieper om een aangename familie-uitstap te beleven. Toen ze nietsvermoedend de ingang van het indoorpark passeerden bleek de kleine Thijs Verplanken de 100.000ste bezoeker te zijn.

Thijs Verplanken, 3,5 jaar, en zijn familie werden hartelijk ontvangen door algemeen directeur Steve Van den Kerkhof, de burgemeester van de Stad Hasselt Herman Reynders, enkele schepenen waaronder Johan Vanmuysen, tevens voorzitter van de Grenslandhallen en Herman Daniëls, directeur van de Grenslandhallen. Van de paashaas ontving Thijs een grote verrassingsdoos met talloze prijzen en 4 Plopsa-FunCards, abonnementen waarmee het gezin een heel jaar lang plezier kan beleven in Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne én Télécoo.

Plopsa Indoor Hasselt is een overdekt themapark van 12.000m² opgebouwd rond de tv-figuren Samson&Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat en Bumba. In het park staan 20 grote attracties verspreid in 4 zones die tot in de puntjes werden gethematiseerd. Centraal in het park bevindt zich het zelfbedieningsrestaurant “Studio 100 Café” met een uitgebreide menukaart.

Plopsa Indoor Hasselt is al sinds de opening op 24 december 2005 een zeer populair themapark bij de Belgische en Nederlandse bevolking. Het is dan ook niet toevallig dat het park amper 4 maanden na opening reeds zijn 100.000ste bezoeker ontvangt. De topperiodes komen vooral overeen met de Belgische en Zuid-Nederlandse vakanties.

Tijdens de paasvakantie (t.e.m. maandag 17 april) viert Plopsa Indoor Hasselt Pasen. De echte paashaas begroet de bezoekers en heeft er meteen voor gezorgd dat het park baadt in een frisse paassfeer. De kleine bezoekers kunnen eveneens mooie prijzen winnen met de paaseierenzoektocht.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+