PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland op zoek naar 5.000.000ste bezoeker
DATUM: 31 May 2007 - 00:01 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: Plopsa (persbericht)

Plopsaland De Panne is op zoek naar zijn 5 miljoenste bezoeker! Volgens de tellingen zal de gelukkige aanstaande zaterdag het park betreden. Een grote boeket bloemen en een limousine aan prijzen staan hem al op te wachten! Bovendien krijgt een andere bezoeker de kans om hetzelfde prijzenpakket te winnen! Beslist de moeite om zaterdag een bezoekje te brengen!

2 winnaars!

Plopsaland De Panne kende een schitterende start van het seizoen. Het park zal dan ook vroeger dan verwacht zijn 5 miljoenste bezoeker ontvangen. Volgens de tellingen zal deze bezoeker aanstaande zaterdag Plopsaland De Panne bezoeken. Deze gebeurtenis zal niet zomaar voorbijgaan. Plopsaland De Panne zet voor de gelegenheid niet alleen de 5 miljoenste bezoeker in de bloemetjes. Uit alle aanwezige bezoekers worden een aantal finalisten geloot. De uiteindelijke winnaar gaat net zoals de 5 miljoenste bezoeker met een berg aan geschenken naar huis. Goed voor een jaar speelplezier!

Wie is de gelukkige?

Plopsaland De Panne is dus op zoek naar zijn 5 miljoenste bezoeker! Iedere bezoeker die zaterdag Plopsaland De Panne bezoekt, kan de gelukkige zijn. Wie niet als 5 miljoenste bezoeker wordt geregistreerd, maakt nog steeds kans om hetzelfde prijzenpakket te winnen! Beslist de moeite om zaterdag een bezoekje te brengen!

Plopsaland De Panne opende zijn deuren in april 2000. Het vroegere Meli-park onderging een complete metamorfose en de Studio 100-figuren maakten er hun succesvolle intrede. Dat Plopsaland De Panne enorm populair is, wordt bevestigd door het feit dat het themapark 7 jaar later al haar 5 miljoenste bezoeker mag ontvangen.

Vernieuwde Ploptuin

Plopsaland De Panne verrast zijn bezoekers ieder jaar opnieuw met leuke attracties en themazones. Vorig jaar pakte het themapark uit met de SpringFlyer en een vernieuwde Piratenzone met de SuperSplash als absolute topper. Dit jaar stelt Kabouter Plop zijn vernieuwde Ploptuin met 3 nieuwe attracties – De Kikkers, De Emmer en de Konijntjes – voor.

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+