PlopsaFansite > Nieuws >
Gianna Mortier (6) is 5 miljoenste bezoeker
DATUM: 3 June 2007 - 00:01 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Mikiel Mortier en Anouk Strobbe uit Sint-Denijs-Westrem besloten enkele dagen geleden om samen met dochtertje Gianna (6) naar Plopsaland De Panne te trekken. Omdat dit de eerste keer was dat papa Mikiel het park bezocht, waren ze ongeveer een uur verkeerd gereden en betraden ze uiteindelijk het park omstreeks 12.20. Een goede speling van het lot, zo blijkt. Gianna is immers de 5 miljoenste bezoeker van het park en werd samen met de ouders in de bloemetjes gezet.

Mijlpaal

Het pretpark is bezig met een duidelijke opmars, vorig jaar bezochten ongeveer 800.000 bezoekers het park. Met dit aantal staat Plopsaland De Panne op de tweede plaats in de Belgische pretparkentop van bezoekersaantallen. De 5 miljoenste bezoeker is dan ook een mijlpaal voor het park in De Panne.

Bezoekersprijs

Onder de bezoekers die zaterdag in het park aanwezig waren, maakten ook kans op eenzelfde prijzenpakket en dit aan de hand van een loting en een adembenemende Plopsa-quizshow, gepresenteerd door Patrick Onzia. Deze show werd gewonnen door papa Bart Buyse, uit De Panne, die voor zijn dochtertje Laura speelde.

Gigantisch prijzenpakket

De twee winnaars kregen de prijzen overhandigd door niemand minder dan de baas van Studio 100: Gert Verhulst, de baas van de Plopsa-parken: Steve van de Kerkhof, de burgemeester van De Panne: Willy Vanheste én door Kabouter Klus.

Ze kregen beide een prijzenpakket ter waarde van € 1.500. In het prijzenpakket zaten allerhande Studio 100-spullen gaandeweg van strandlaken tot boekentas. Ook kregen ze beiden nog verschillende extra prijzen zoals gratis toegang tot alle shows van Studio 100 in 2007 en een gezinsabonnement van de Plopsa-parken.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+