PlopsaFansite > Nieuws >
Anubis Fandagen
DATUM: 17 June 2008 - 00:01 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Aankomend weekend staat het mysterie van Anubis centraal in Plopsaland De Panne, tijdens de Anubis Fandagen. Fans van het populaire Nickelodeon-programma krijgen er de kans om de acteurs uit het programma te ontmoeten en nadien te genieten van een spetterend optreden.

Op 21 en 22 juni vinden voor de eerste keer de Anubis Fandagen plaats in Plopsaland De Panne. Bezoekers krijgen er de kans om de handtekeningencollectie te vergroten tijdens de meet and greet. Nadien volgt er nog een spetterend optreden van Nienke, die muzikaal ondersteund zal worden door de Radio BembemBand.

Meet and greet

Tijdens de meet and greet zal Nienke (Loek Beernink) telkens vergezeld worden door twee andere inwoners van Het Huis Anubis. Op zaterdag zijn dit Mick (Vincent Banic) en Noa (Gamze Tazim). Fabian (Lucien van Geffen) en Joyce (Marieke Westenenk) brengen op zondag een bezoek aan Plopsaland De Panne.

Het Huis Anubis

Het Huis Anubis is een coproductie tussen Studio 100 en Nickelodeon. De eerste aflevering werd in september 2006 uitgezonden en was in Nederland onmiddellijk een groot succes. In Vlaanderen begint het programma ook populariteit te winnen bij de 12 tot 14-jarigen.

Het tweede deel van de tweede reeks eindigde enkele weken geleden. Enkele scènes uit de slotafleveringen van die reeks werden vorig jaar opgenomen in Plopsaland De Panne.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+