PlopsaFansite > Nieuws >
Week vol opnames in Plopsaland De Panne
DATUM: 27 June 2008 - 00:01 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne heeft er een drukke week op zitten. Naast de onverwacht populaire Anubis Fandagen waren er de voorbije dagen ook opnames voor videoclips van verschillende Studio 100-figuren.

Studio 100 heeft weer heel wat frisse songs klaar staan voor deze zomer, zowel in Vlaanderen en Nederland als in Duitsland. Voor heel wat van deze liedjes werden er de voorbije weken opnames gemaakt in Plopsaland De Panne.

Een revolutie door K3

K3 gaf afgelopen vrijdag de aftrap met de opnames van de clip ‘De Revolutie’. Het vrolijke trio danste en zong ondermeer aan de grote kasteelpoort van de Kasteelzone. Er bestond reeds een videoclip van ‘De Revolutie’. De bestaande clip van ‘De Revolutie’ bestaat voornamelijk uit beelden van de laatste K3 Show, aangevuld met heel wat visuele effecten.

Liefde in het Duits

Het Duitse alter ego van K3 bracht maandag een bezoek aan Plopsaland De Panne. Lina, Linda en Vera namen er de clip op van ‘Liebeskapitän’, zeg maar de vertaalde ‘Liefdeskapitein’ van K3. De meiden namen ondermeer beelden op in de Piratenzone en op het Dorpsplein.

Het is niet de eerste keer dat Wir 3 een bezoek brengt aan één van de Plopsa-parken. Enkele maanden geleden namen ze de clip van ‘Omi ist der hit’ op in Plopsa Indoor Hasselt. De groep begint steeds meer populariteit te winnen, vooral in Oostenrijk.

Drukke Dalton dinsdag

Dinsdag namen de Dalton Sisters, het nieuwste wapenfeit van Studio 100, hun allereerste videoclip op in Plopsaland De Panne. Er werd voor ‘Met de tandem naar Amerika’ ondermeer gefilmd aan het vernieuwde entreegebied en in de nieuwe Mega Mindy Zone.

De clip werd in sneltempo gemonteerd en kan je vanaf vandaag ook bekijken via de volledig vernieuwde website van de Dalton Sisters: Dalton-Sisters.be

Kijk, daar heb je Gert en Samson

Samson (Peter Thyssen) en Gert hopen dat het deze zomer erg heet zal worden. In “Heet” denken ze luidop wat ze gaan doen als het subtropisch warm zal worden. De bijhorende clip werd opgenomen op diverse locaties in het park, maar ook in enkele attracties zoals de Balloon Race.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+