PlopsaFansite > Nieuws >
Celeste (6) is de 6 miljoenste bezoeker van Plopsaland De Panne
DATUM: 30 July 2008 - 00:01 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Vandaag ontving Plopsaland De Panne de 6 miljoenste bezoeker sinds de omvorming van Melipark naar Plopsaland (De Panne) in 2000. Het was de zesjarige Céleste die samen met haar ouders en broertjes het park bezocht die in de prijzen viel.

Céleste De Pourcy (6) uit Dikkelvenne, deelgemeente van het Oost-Vlaamse Gavere, is de 6 miljoenste bezoeker van Plopsaland De Panne. Het gezin De Pourcy werd uitgebreid in de bloemetjes gezet door Gert Verhulst, baas van Studio 100; Burgemeester Modest, uit Samson & Gert en kersvers burgemeester Robert Butstraen van De Panne.

Opnieuw topjaar

Tijdens de eerste helft van de zomervakantie ontving het park zo’n 200.000 bezoekers, wat ongeveer even veel is als in juli vorig jaar. Het park verwacht dat het bezoekersrecord van seizoen 2008 zal verbroken worden. In het najaar zijn er nog evenementen zoals de verjaardag van Plop, Halloween, Sinterklaas en Winter Plopsa.

Plopsa Coo en Plopsa Indoor Hasselt

Ook in Plopsa Coo en Plopsa Indoor Hasselt kijkt men tevreden terug naar de eerste helft van de zomervakantie. Ze ontvingen respectievelijk 80.000 en 30.000 bezoekers. Tijdens de regenachtige dagen bleek Plopsa Indoor een succesvol alternatief.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+