PlopsaFansite > Nieuws >
Senioren gratis naar de Plopsa-parken
DATUM: 24 September 2008 - 15:57 | CATEGORIE: Plopsa, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: Plopsa (persbericht)

Plopsa pakt uit met een primeur. Voortaan krijgen alle 70-plussers gratis toegang tot de Plopsa-parken. Dankzij dit unieke aanbod profileert Plopsaland zich als familiepark bij uistek en kunnen de senioren samen met hun kleinkinderen of leeftijdsgenoten de Plopsa-parken verkennen.

Voor de hele familie!

De Plopsa-parken zijn de ideale locatie voor een uitstap met de hele familie. Waar de grootouders nu soms thuisblijven omdat ze een toegangsticket te duur vinden, kunnen ze voortaan gratis naar de Plopsa-parken en zo samen met hun kleinkinderen genieten van een leuk dagje uit. Volgend jaar evalueren de Plopsa-parken het seniorenvoordeel.

Met kleinkinderen of leeftijdsgenoten

De 70-plussers kennen het vroegere Meli-park of Télécoo wellicht nog uit hun jeugdjaren. Ondertussen is er heel wat veranderd. Met dit exclusieve voordeel krijgen de 70-plussers een unike kans om de Plopsa-parken – Plopsaland De Panne (het vroegere Meli-park), Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo (in de Belgische Ardennen, bij de gelijknamige waterval) – te (her)ontdekken, samen met hun kleinkinderen… of leeftijdgenoten. De senioren genieten van de talrijke attracties, een leuke wandeling in betoverende decors of een kop koffie met gebak in één van de themarestaurants.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+