PlopsaFansite > Nieuws >
Vier een Witte Kerst in Plopsa Indoor Hasselt met Kabouter Klus
DATUM: 17 December 2008 - 12:22 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: Plopsa (persbericht)

Kabouter Klus viert samen met zijn jonge fans Kerst in Plopsa Indoor Hasselt. Dwarrelende sneeuwvlokjes en leuke versiering creëren een gezellige wintersfeer. Als kers op de taart zorgt Kabouter Klus iedere dag voor ambiance in zijn Kaboutershow!

Van 20 december t.e.m. 4 januari 2009 viert Plopsa Indoor Hasselt samen met Kabouter Klus feest! Heel het indoorpark baadt dan in een winterse sfeer. Dat het een witte Kerst wordt staat vast! Gedurende de hele kerstvakantie sneeuwt het in Plopsa Indoor Hasselt en bovendien staat er iedere dag een optreden van Kabouter Klus op het programma.

Kabouter Klus

Kabouter Klus neemt de bezoekers mee in een leuke show vol liedjes en dolle fratsen. Kleurrijk versierde kerstbomen en jingle-bells maken de gezellige kerstsfeer compleet. Even uitrusten van alle attracties? Dat kan in het Studio 100-café. Geniet van een kopje warme chocolmelk of een glaasje glühwein voor de ouders!

Openingstijden

Tijdens de kerstvakantie (20/12 t.e.m. 04/01/2009) is het park dagelijks geopend van 10u tot 18u, behalve op 25/12 en 01/01/2009. Plopsa Indoor Hasselt is uitzonderlijk gesloten op 25/12 en 01/01/2009.

Druktelijn

Wie niet over tickets met gegarandeerde toegang beschikt, kan op de dag van het bezoek de druktelijn raadplegen op het nummer +32 (0)70 69 69 70.

Tickets

Tickets in voorverkoop zijn te verkrijgen op www.plopsa.be. Deze tickets bieden de bezoeker niet alleen gegarandeerde toegang op de gereserveerde datum, de bezoeker krijgt de tickets bovendien onmiddellijk per e-mail toegestuurd en vermijdt zo eventuele wachtrijen aan de kassa.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+