PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Indoor Hasselt ontvangt miljoenste bezoeker!
DATUM: 5 June 2009 - 00:01 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: Plopsa (persbericht)

De Burgemeester uit Samson & Gert ontving vandaag samen met “collega-burgemeester” Herman Reynders, gouverneur Steve Stevaert en schepen Johan Vanmuysen de miljoenste bezoeker!

Plopsa Indoor Hasselt ontving vandaag zijn miljoenste bezoeker. Voor de familie Quak uit Sint-Philipsland, in de Nederlandse provincie Zeeland, begon de dag al buitengewoon goed! Ze werden door een heus ontvangstcomité opgewacht aan de ingang van Plopsa Indoor Hasselt.

Ontvangstcomité

Niemand minder dan De Burgemeester uit Samson & Gert, zijn “collega-burgemeester” Herman Reynders, gouverneur Steve Stevaert en schepen Johan Vanmuysen heetten de familie hartelijk welkom! Dochtertje Sterre, 3 jaar en reuze fan van Bumba en Kabouter Plop, bracht voor het eerst een bezoek aan het indoorpark. De familie was totaal overdonderd van de ontvangst en van het mooie prijzenpakket dat Plopsa hen cadeau gaf!

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt opende zijn deuren in december 2005. Het unieke concept, een overdekt themapark rond de Studio 100-figuren, sloeg meteen aan. Het bezoekersaantal steeg tot 300.000 bezoekers per jaar. In het voorjaar opende het overdekte themapark nog een nieuwe attractie: de Vliegende Fietsen van Mega Mindy.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+