PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne ontvangt miljoenste bezoeker
DATUM: 8 November 2009 - 17:06 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne heeft vandaag haar 1.000.000ste bezoeker ontvangen… van dit seizoen! Het is de eerste keer in het tien jarige bestaan van het park dat zoveel bezoekers het park op één seizoen hebben bezocht. Ter vergelijking: tijdens het eerste seizoen na de overname van Meli door Studio 100 en de Vlaamse Mediamaatschappij ontving het park zo’n half miljoen bezoekers.!

Daarnaast is het seizoen ook nog niet gedaan voor Plopsaland De Panne. De volgende weken ontvangt het park de Sint feestelijk, en vervolgens is er ook nog Ketnet Freezzz in Plopsaland De Panne. Vermoedelijk zullen de volgende weken nog zo’n 50.000 personen het park bezoeken, waardoor het definitieve aantal bezoekers rond de 1.050.000 zal eindigen.

Ook Plopsa Coo heeft een schitterend seizoen achter de rug. Afgelopen seizoen bezochten 430.000 mensen het park aan de Watvallen van Coo!

Waar het slechte weer een grote boosdoener was voor de bezoekersresultaten van Halloween voor Plopsaland De Panne, was dit voor Plopsa Indoor Hasselt een zegen. Het park ontving de voorbije weken veel meer bezoekers dan dezelfde periode vorig jaar. Vermoedelijk zal het park dit jaar 305.000 bezoekers ontvangen.

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+