PlopsaFansite > Nieuws >
Winter in de Plopsa-parken
DATUM: 9 December 2009 - 18:21 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De kerstvakantie komt er aan en ook dit jaar openen de Plopsa-parken de deuren! Plopsaland De Panne opent voor het derde jaar de poorten tijdens de wintermaanden en ook Plopsa Indoor Hasselt blijft uiteraard open!

Nog niets op het programma staan voor de kerstvakantie? We hebben er twee: Ketnet Freezzz in Winter Plopsaland én Plopsa Indoor Hasselt. Naast de gekende attracties, zijn er ook dit jaar weer heel wat extra’s in beide parken!

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne organiseert voor het derde jaar’ Ketnet Freezzz’, samen met Ketnet. Elke dag van de kerstvakantie* zijn de Ketnet-wrappers, de presentatoren van de kinder- en jongerenzender, aanwezig en maken ze er een geweldig feest van! Ze lopen niet alleen rond in het park, maar ze kondigen ook alle programma’s aan vanuit het park. Misschien kom je ook op tv!

Jezelf opwarmen kan je in één van de vele shows. In het Groot Theater is er een magische goochelshow met Kobe en in het Bumba Theater is er uiteraarde de razend populaire Bumba Show. Nieuw dit jaar is de show met de Ketnet-figuren Kaatje, Kamiel en Victor. Het eendje van Kaatje is zoek, waar zou het toch zijn? Tenslotte is er ook nog de slotshow, waarbij de wrappers het grote Ketnetkerstlied samen met de Ketnetband zingen.

Plopsa Indoor Hasselt

Ook in Plopsa Indoor Hasselt kan je genieten van de kerstsfeer! Dagelijks* dwarrelen er sneeuwvlokjes naar beneden op het Dorpsplein en ook Kabouter Klus is er van de partij voor een superleuke show!

* Plopsaland De Panne is gesloten op 24, 25 en 31 december en 1 januari, Plopsa Indoor Hasselt is gesloten op 25 december en 1 januari.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+