PlopsaFansite > Nieuws >
Een jaar vol leuke Plopsa-evenementen!
DATUM: 15 February 2010 - 13:45 | CATEGORIE: Plopsa, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne, Studio 100 | AUTEUR: PlopsaFansite

Ook in 2010 staan er weer enkele leuke evenementen op het programma in alle Plopsa-parken. Naast de terugkerende evenement – zoals Pasen, Halloween en de winteropeningen van Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt, zijn er ook dit jaar weer enkele nieuwe evenementen!

In 2010 bestaat Plopsa tien jaar en ook tijdens dit jubileumjaar voorziet de groep opnieuw heel wat leuke evenementen in alle parken. Ook de eerste evenementen van Plopsa Indoor Coevorden, het Nederlandse park dat vanaf 30 april 2010 te bezoeken is, zijn bekend!

Plopsaland De Panne

Naast de gekende evenementen - Pasen, de Zomernocturnes, de Verjaardag van Plop, Halloween, de Sint Weekends en Winter Plopsaland – zijn er ook dit jaar weer enkele nieuwe evenementen en aanpassingen. Nieuw dit jaar is ‘Het Mysterie van Anubis’, op 3 en 4 juli. Een ritje op Anubis: The Ride mag tijdens dit gloednieuwe evenement beslist niet ontbreken! Ook nieuw zijn de Amika Fandagen, die zullen plaatsvinden op 10 en 11 juli.  De Mega Mindy Nocturnes, op zondagen in juli en augustus, zullen dit jaar niet meer plaatsvinden. Ter vervanging zijn er de K3 Zomeravonden, waarbij het park iets later geopend is.

Fans van Mega Mindy kunnen voor het tweede jaar mee op speurtocht gaan tijdens de Mega Mindy Boevendagen. Het evenement zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 oktober. Ook Fred & Samson brengen dit jaar opnieuw een spetterende show tijdens de zomermaanden.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt zit ook dit jaar in een paasbest kleedje tijdens Pasen. Elke dag tijdens de paasvakantie voorziet het park ook een speciale show met Kabouter Klus. Daarnaast is het ook weer lekker griezelen tijdens Halloween en is Kabouter Klus opnieuw van de partij tijdens de Kerstvakantie. Tijdens de Belgische krokusvakantie van 2011 viert het park opnieuw Carnaval met Kaatje en Kamiel van Ketnet, en uiteraard ook met Bumba!

Plopsa Coo

Ook dit jaar zal er elke woensdag tussen 14 juli en 18 augustus een Feest van de Waterval plaatsvinden in Plopsa Coo. Verder zal er in juli en augustus ook dagelijks een Franstalige figuur van Studio 100 aanwezig zijn. Op zater- en zondagen zal dit Lutin Plop zijn. Op weekdagen in juli is dit Lutin Pipolette en op weekdagen in augustus Lutin Bric. Tussen 12 juli en 22 augustus zal ook Kabouter Klus elke dag aanwezig zijn. Enkel op woensdag niet, dan verlaat Berend Brokkenpap de Scheve Schuit voor een bezoek aan Plopsa Coo.

Plopsa Indoor Coevorden

Tussen 16 en 31 oktober kan je ook in het nieuwste Plopsa-park griezelen tijdens de Halloweenweek. Carnaval vieren kan je dan weer tussen 19 en 27 februari 2011. Bumba en Dobus zullen er een spetterend feest van maken!

Zie ook…

Een volledig overzicht van de evenementen en shows kan je op de afzonderlijke parkgedeeltes, hier op de PlopsaFansite, vinden. Dit doe je door bovenaan op de pagina te klikken op ‘Plopsa’ en vervolgens een park te kiezen. Op de startpagina van het gekozen park kan je links in het menu ‘Evenementen’ of ‘Shows & evenementen’ vinden. Op deze pagina’s staat het volledige overzicht.

De hierboven genoemde data zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Op Plopsa.be kan je een up-to-date overzicht vinden.

Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+