PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne bestaat 10 jaar!
DATUM: 29 April 2010 - 06:17 | CATEGORIE: Plopsa, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

29 april is een bijzondere dag voor Plopsa. Niet alleen opent vanavond het eerste buitenlandse themapark van de groep, het hoofdpark in De Panne mag vandaag ook 10 kaarsjes op de verjaardagstaart uitblazen.

Vandaag is het een erg bijzondere, en feestelijke dag voor Plopsa. Plopsaland De Panne ontving exact 10 jaar geleden de allereerste bezoekers, 5 jaar geleden gebeurde de eerste steenlegging van Plopsa Indoor Hasselt en vanavond zal het allereerste Nederlandse Plopsa-park plechtig geopend worden.

10 jaar Plopsaland De Panne!

Plopsaland De Panne viert vandaag zijn tiende verjaardag. Het park opende op 29 april 2000 de deuren, nadat er bijna 6 maanden koortsachtig werd gewerkt om de oude infrastructuur van MeliPark om te toveren naar een park waar Kabouter Plop, Big & Betsy, Wizzy & Woppy en Samson & Gert centraal staan. De afgelopen 10 jaar werd het park ook de thuishaven voor onder andere piraten, clowns en enkele kinderbands zoals Spring en K3. Binnenkort verwelkomt het park ook enkele vikingen en zullen er opnieuw bijtjes een thuis krijgen.

Feestelijke opening Plopsa Indoor Coevorden

Vanavond zal Plopsa Indoor Coevorden feestelijk geopend worden. Heel wat artiesten van Studio 100 zullen er aanwezig zijn, en uiteraard krijgen de aanwezige gasten ook de kans om alle attracties in het park uit te testen. In het park vinden we ondermeer de eerste mechanische attractie aangekleed naar de meidenband K3 en zal er voor het eerst ook een figuur van Studio 100 Media een hoekje krijgen in een Plopsa-park.

Het park zal vanaf morgen geopend zijn voor het grote publiek. Op 1 en 2 mei is het park afgehuurd, en kan je het park enkel bezoeken met vooraf aangekochte tickets.

Foto’s
Foto’s: Studio 100 / Plopsa

.

.

.

.

.

.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+