PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Indoor Coevorden geopend (Persbericht)
DATUM: 30 April 2010 - 18:25 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Coevorden | AUTEUR: Plopsa (persbericht)

Het eerste Nederlands Plopsa-park, Plopsa Indoor Coevorden, is gisterenavond feestelijk geopend door K3, Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en Samson&Gert. Het park dat naast Center Parcs de Huttenheugte ligt verwacht jaarlijks 400.000 bezoekers. 

Het is zover! 9 maanden na de eerste steenlegging in september, is Plopsa Indoor Coevorden gisterenavond officieel geopend. K3, Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en Samson&Gert onthulden op spectaculaire wijze het nieuwe park in aanwezigheid van de Commissaris van de Koningin en talrijke genodigden. 

K3

Alsof ze er niet genoeg van konden krijgen, opende K3 eveneens de eerste K3-attractie in een Plopsa-park: de K3-Slingermolen, een kleurrijke attractie met leuke foto’s van Karen, Kristel en Josje. Nadien gaven de meiden met plezier nog een spetterend optreden, meteen het eerste optreden na de bevalling van Karen. 

Plopsa Indoor Coevorden

 Plopsa Indoor Coevorden is het eerste Nederlandse Plopsa-park. Het is een overdekt themapark zoals Plopsa Indoor Hasselt met leuke kinderattracties en een uitgesproken thematisering opgebouwd rond de populaire Studio 100-artiesten K3, Mega Mindy, Kabouter Plop, Samson&Gert, Anubis en Bumba. Dagelijks vindt er ook een live-show plaats. Het hele project kostte 15 miljoen euro. 

In België zijn er reeds 3 Plopsa-parken: het grote outdoor themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en het avontuurlijke park Plopsa Coo. De indoorparken, waaronder Plopsa Indoor Coevorden, vormen voor vele kleine kinderen een eerste kennismaking met een Plopsa-park. Als ze iets ouder zijn bezoeken ze de grotere attracties in Plopsaland De Panne en Plopsa Coo.

Foto’s: Plopsa

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+