PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwe attracties voor Plopsa Indoor Hasselt
DATUM: 6 August 2010 - 14:50 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Eind september zal er gestart worden met de uitbreiding van het buitengebied van Plopsa Indoor Hasselt. De Buitenzone zal dubbel zo groot worden, en gaat van 2000m² naar 5000m².

Vandaag stelde Plopsa de uitbreidingsplannen van Plopsa Indoor Hasselt voor. De volgende jaren voorziet de groep een uitbreiding van het bestaande outdoorgebied van het park. De totale oppervlakte van de Buitenzone gaat van 2000m² naar 5000m²! Er zal de volgende 3 jaar in totaal zo’n 2,5 miljoen euro in het park geïnvesteerd worden. 

De werkzaamheden voor de eerste fase van het project zullen eind september van start gaan. Tijdens de eerste fase zal het Verkeerspark een kwartslag gedraaid worden en zal ook de Klimberg verplaatst worden. Vervolgens zal er begonnen worden met de bouw van de attractie De Dansende Fonteinen, die we kennen uit de andere Plopsa-parken. De opening van de nieuwe attractie is voorzien in oktober dit jaar.

Vervolgens zal het park ook een 4D-theater openen, waar Maya de Bij de hoofdrol zal krijgen. Plopsa Indoor Hasselt zal het eerste park van Plopsa worden met een 4D-theater. Eerder kondigde de groep ook een dergelijke filmzaal aan voor Plopsaland De Panne. Het is niet duidelijk of de 4D-cinama van Plopsaland De Panne samen met het overdekte themagedeelte van Maya de Bij – waarvan de opening mid volgend jaar voorzien is – geopend zal worden .

In een later stadium openen er een of twee attracties in het buitengebied, waarschijnlijk in het thema van Wickie de Viking. Het is nog niet bekend welke attracties dit zullen worden.

- Update

Klik op onderstaande afbeeldingen voor de plannen uitbreidingsplannen van Plopsa Indoor Hasselt in groter formaat te bekijken.


Afbeeldingen: © Plopsa, PlopsaFansite

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+