PlopsaFansite > Nieuws >
Succesvolle zomer voor de Plopsa-parken!
DATUM: 27 August 2010 - 11:00 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

In juli en augustus bezochten meer dan 670.000 personen één van de Plopsa-parken. Plopsa kijkt dan ook tevreden terug op de wisselvallige zomermaanden. Plopsa Indoor Hasselt kan afgelopen zomer overigens de sterkste stijging voorleggen, het park ontving zo’n 20 procent bezoekers meer in vergelijking met vorige zomer.

Meer dan 670.000 personen hebben tijdens juli en augustus een bezoek gebracht aan de Plopsa-parken. Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt ontvingen in juli en augustus respectievelijk 5 procent en 20 procent meer bezoekers ten opzichte van 2009. De afgelopen maanden brachten onder andere K3, Mega Mindy, Amika en de cast van Het Huis Anubis een bezoek aan Plopsaland De Panne tijdens één van de talrijke evenementen.

Plopsa Coo ontving een gelijkaardig aantal bezoekers in vergelijking met vorige zomer. Het park opende dit jaar de attractie Mega Mindy Flyer. Een metershoge kettingmolen, vergelijkbaar met de SpringFlyer van Plopsaland De Panne.

Ook het nieuwste Plopsa-park kan erg sterke cijfers voorleggen. Tijdens de maanden juli en augustus ontving het park meer dan 80.000 bezoekers. Vermoedelijk zal het park zo’n 400.000 bezoekers op jaarbasis ontvangen.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+