PlopsaFansite > Nieuws >
Aankondiging Mayaland in Plopsaland De Panne
DATUM: 16 October 2010 - 23:31 | CATEGORIE: Mayaland, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Vorige week zijn in Plopsaland De Panne de werkzaamheden voor Mayaland begonnen. Het park opent midden volgend seizoen een volledig nieuw overdekt themagedeelte waar Maja de Bij de centrale figuur zal zijn. Afgelopen week werd er een aankondigingbord geplaatst nabij de werf, waarop heel wat nieuwe informatie terug te vinden is.

In 2011 opent in Plopsaland De Panne Mayaland, een volledig nieuw overdekt themagedeelte met attracties rond het figuurtje Maja de Bij. Vorige week is er begonnen met het verwijderen van heel wat bomen en zijn tevens ook de eerste graafwerken voor het gebouw begonnen.

Nabij de werf werd afgelopen week een bord geplaatst om het nieuwe gedeelte aan te kondigen aan de bezoekers van Plopsaland De Panne. Naast de eerder vrijgegeven concepttekeningen publiceerde Plopsa ook een nieuwe tekening op het bord, waar we het decor van twee attracties van het park op kunnen zien. Het gaat om de ‘Kontiki’-attractie van Zierer en de ‘Demolition Derby’-attractie van Zamerpla.


Foto: Christophe Billoux

Het nieuwe themagedeelte kost zo’n 8 miljoen euro. Het gebouw omvat naast een tiental attracties ook een nieuwe winkel en twee restaurants. Het gebouw heeft een capaciteit van om en beide 2.000 personen. De opening van Mayaland is voorzien voor zomer 2011.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+