PlopsaFansite > Nieuws >
Najaarskorting voor de Plopsa-FunCard
DATUM: 2 December 2010 - 19:49 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa lanceerde gisteren de eindejaarspromotie waarbij een Plopsa-FunCard voor slechts € 62,50 aangekocht kan worden via de speciale online abonnementenshop. Na afloop van de Belgische kerstvakantie zal de kassaprijs van een abonnement enkele euro’s duurder worden. De kassaprijs van een Plopsa-FunCard zal van maandag 10 januari 2010 stijgen van € 75 naar € 79. De Plopsa BumbaCard – een abonnement voor kinderen tussen 85 centimeter en 1 meter – zal geen prijswijziging ondergaan en zal in 2011 € 25 blijven kosten.

In 2011 is ook onbeperkte toegang tot Holiday Park inbegrepen in het jaarabonnement van Plopsa. Daarnaast is ook het parkeren op de parking van het Duitse pretpark inbegrepen in het jaarabonnement. Holiday Park behoort sinds begin november tot de portfolio van Plopsa en zal ook dezelfde abonnementsvoorwaarden en -prijzen toepassen. De nieuwe abonnementsformule werd gisteren op de website van het park aangekondigd.

De overige voordelen van de Plopsa-FunCard en Plopsa BumbaCard zullen vanaf begin januari 2011 verschijnen op Plopsa.be.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+