PlopsaFansite > Nieuws >
Ketnet Freezzz in een winters Plopsaland De Panne
DATUM: 15 December 2010 - 14:09 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Tijdens de kerstvakantie zal Ketnet opnieuw neerstrijken in Plopsaland De Panne voor Ketnet Freezzz. Het park voorziet een magische goochelshow met Abrakodabra Kobe van Herwegen en een show met Kaatje, Kamiel en Viktor. Van 26 tot en met 30 december blijft het park één uur langer open, en zal de dag afgesloten worden met vuurwerk.

Van zondag 26 december tot en met vrijdag 7 januari viert Ketnet de gezelligste periode van het jaar in Plopsaland De Panne. Ketnet Freezzz zal dit jaar alweer voor de vierde keer plaatsvinden in het themapark, en belooft minstens even magisch te worden als de voorgaande edities. Het park voorziet een leuke goochelshow met Abrakodabra Kobe van Herwegen. Voor de kleinste kinderen is er een show met Kaatje, Kamiel en Viktor.

Op de schaatspiste op het Dorpsplein presenteren de coaches van ‘Ketnet on ice’ enkele leuke kunstjes op het ijs. Elke dag sluit af met een leuke singalong met de Ketnetband. Tussen kerstmis en Nieuwjaar is er elke openingsdag een spetterende nocturne, met een hartverwarmend vuurwerk.

Praktisch

Ketnet Freezzz zal plaatsvinden van zondag 26 december tot en met vrijdag 7 januari. Plopsaland De Panne is ook nog geopend op zaterdag 8 en zondag 9 januari. Op 25 en 31 december en op 1 januari is het park gesloten.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+