PlopsaFansite > Nieuws >
Elke dag sneeuwt het binnen… in Plopsa Indoor!
DATUM: 17 December 2010 - 08:24 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

De afgelopen weken is er al heel wat sneeuw uit de lucht gewarreld, maar wist je dat je tijdens de kerstvakantie ook in de sneeuw kan spelen zonder dikke jas, een dikke trui of handschoenen? Elke openingsdag tijdens de kerstvakantie zal er sneeuw op het dorpsplein van Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt vallen! In Plopsa Indoor Hasselt verzorgt Kabouter Klus ook nog een magische kabouterkerstshow.

Kerstmis nadert en dat wil zeggen dat ook de kerstvakantie (bijna) van start kan gaan. Tijdens de kerstvakantie zijn Plopsa Indoor Coevorden (18 december tot en met 2 januari) en Plopsa Indoor Hasselt (22 december tot en met 9 januari) elke dag geopend. Enkel op kerstdag en nieuwjaarsdag zijn beide parken gesloten.

Plopsa Indoor Coevorden en Hasselt baden in een zee van feeƫrieke lichtjes en heel wat mooie kerstversiering. Als kers op de taart zal er elke openingsdag op regelmatige tijdstippen sneeuw op het Dorpsplein vallen. Ideaal om te spelen in de sneeuw zonder dikke winterkledij en handschoenen!

Kabouter Klus

Kabouter Klus is de handigste kabouter van het kabouterbos en beleeft er regelmatig doldwaze avonturen, maar van 22 tot en met 9 januari) zal hij elke openingsdag een magisch avontuur beleven in Plopsa Indoor Hasselt. Iets om naar uit te kijken, wist hij te vertellen!

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+