PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwe parkfiguren in de Plopsa-parken!
DATUM: 3 February 2011 - 13:02 | CATEGORIE: Mayaland, Plopsa, Vicky The Ride | AUTEUR: PlopsaFansite

Tijdens het nieuwe pretparkseizoen zullen er heel wat nieuwe parkfiguren opduiken in de Plopsa-parken. Het gaat om parkfiguren gebaseerd op de bekendste programma’s van Studio 100 Media, waarvan enkele dit jaar ook een eigen attractie of zelfs een eigen themagebied zullen krijgen in de parken: Maja de Bij, Wickie de Viking, Heidi en Tabaluga.

Tijdens het aankomende pretparkseizoen maken de personages van Studio 100 Media hun opwachting in de Plopsa-parken. Het gaat om parkfiguren gebaseerd op de meest gekende figuren uit de uitgebreide catalogus van Studio 100 Media: Maja de Bij, Wickie de Viking, Heidi en Tabaluga.

Deze vier personages zullen allemaal geïntroduceerd worden in Holiday Park, het Duitse pretpark dat vorig jaar werd overgenomen door Plopsa. Maja zal zich bij het bestaande aanbod van figuren van Plopsaland De Panne – Plop en zijn vrienden, Bumba en Bumbalu, Wizzy en Woppy, Piet Piraat, ect. – vervoegen. Wickie de Viking duikt tijdens het nieuwe seizoen ook geregeld op in Plopsa Coo.

Dat Maja en Wickie ook zullen rondlopen in respectievelijk Plopsaland De Panne en Plopsa Coo is niet geheel toevallig. Plopsaland De Panne opent later dit jaar het overdekte themagedeelte Majaland, waar de leefwereld van Maja de Bij centraal zal staan. Plopsa Coo pakt later dit jaar uit met Wickie The Ride, een duizelingwekkende ‘spinning coaster’ die je terug naar het tijdperk van de stoere Vikingen brengt!

Delen Tags
Facebook , , , , , , , , ,

Twitter
Google+