PlopsaFansite > Nieuws >
Nóg een nieuwe attractie in Holiday Park
DATUM: 22 February 2011 - 16:42 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

De seizoensstart van Holiday Park komt steeds dichterbij. Op verschillende plaatsen in het park werkt men koortsachtig aan de nieuwe attracties of decoratieve toevoegingen. Vandaag zijn de verwachte openingsdata van de nieuwe attracties bekend gemaakt op de parkwebsite van Holiday Park, en werd er alweer een nieuwe attractie toegevoegd in het lijstje.

Flip der Grashopper (de attractie vergelijkbaar met de Konijntjes uit Plopsaland De Panne, maar met sprinkhanen op de baan) en Holly’s Fahrschule (een Verkeerspark zoals uit Plopsa Indoor Hasselt) zullen openen in de zomer. Een exacte datum is nog niet bekend. Een andere, nog niet eerder aangekondigde nieuwigheid voor het park zal Majas Blumenturm worden, een vrijevaltoren op kinderformaat. De opening van deze attractie is ook voorzien in de zomer.

De overige toevoegingen zullen wel operationeel zijn vanaf de seizoensstart. Het gaat dan om de Tanzende Fontäne (Dansende Fonteinen) nabij de naar Das Haus Anubis gethematiseerde Free Fall Tower. Ook de Oldie Cars - de Kermismolen die tot vorig seizoen in Plopsaland De Panne stond – zal vanaf de seizoensstart in werking zijn.

En uiteraard is er ook nog de meet-and-greet met de gloednieuwe parkfiguren. Maja, Tabaluga en Wickie kijken reikhalzend uit naar de heropening van het park, binnen iets meer dan 50 dagen.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+