PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa genomineerd bij de Diamond Theme Park Awards!
DATUM: 22 February 2011 - 09:04 | CATEGORIE: Plopsa, PlopsaFansite | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa wist menig pretparkfan in 2010 weer te verbazen met heel wat aanpassingen en toevoegingen in de parken. Daarnaast opende de groep een nieuw park in Nederland (Plopsa Indoor Coevorden) en nam het een pretpark in Duitsland over (Holiday Park). Het is dan ook geen verrassing dat Plopsa en de attracties uit de parken genomineerd zijn in maar liefst 8 categorieën bij de gloednieuwe ‘Diamond Theme Park Awards‘ (DTPA), een initiatief van de Belgische pretparkwebsites Parkworld.be en Pretparkbeest.be.

Eind 2010 is Plopsa, in navolging van het succes van pretparken als Walibi Belgium en Bobbejaanland, van start gegaan met het gebruik van de social media. Toch is de groep niet genomineerd in de categorie Pretpark met de beste social media. Wel genomineerd is… PlopsaFansite, die als enige pretparkfansite zijn weg heeft gevonden tussen de genomineerden. “Ondanks het feit dat de parken ook zelf volle gas geven op Facebook, is de Plopsa Fansite nog een streepje beter door het uitgebreide en diverse nieuws en weetjes dat het weet te verkondigen”, geeft de site aan als motivatie.

Stemmen kan via www.DiamondThemeParkAwards.com. Elke stem telt, nodig dus zeker al je vrienden en kennissen uit om te stemmen op de Plopsa-parken (en de PlopsaFansite :-) )!

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+