PlopsaFansite > Nieuws >
Ook goede score voor Plopsa bij Diamond Theme Park Awards
DATUM: 27 March 2011 - 22:04 | CATEGORIE: Holiday Park, PlopsaFansite, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De afgelopen maand werden er meer dan 8.500 stemmen uitgebracht voor de Diamond Theme Park Awards, een gloednieuwe pretparkpoll van pretparkenwebsites Parkworld en Pretparkbeest. Er zijn enkele opvallende verschillen met de resultaten van de Loopy Awards, waar de resultaten vorige week werden bekend gemaakt.

In de categorie ‘Beste achtbaan Benelux’ is Anubis: The Ride als winnaar uit de bus gekomen. Hypercoaster Goliath (Walibi World) eindigde bij deze categorie op de tweede plaats, op de derde plaats vinden we Joris en de Draak (Efteling). Internationaal eindigde achtbaan Expedition GeForce, uit Holiday Park, op de tweede plaats. De achtbaan uit het eerste Duitse Plopsa-park moet het net onderdoen voor Blue Fire, uit het Duitse Europa-Park. De ‘Beste waterattractie’ in de Benelux is volgens de pretparkfans niet de Boomstammetjes (Plopsaland De Panne). De attractie eindigde op een knappe derde plaats.

Net zoals bij de Loopy Awards mag Plopsaland De Panne zich het ‘Beste pretpark in BelgiĆ«’ noemen. In de Benelux is enkel de Efteling (Nederland) beter. Bobbejaanland na Plopsaland De Panne in deze categorie. Naast de titel van beste Belgische pretpark, is het park ook verkozen tot meest kindvriendelijke park van de Benelux. De pagina van de PlopsaFansite op Facebook had ook een nominatie te pakken in de categorie ‘Beste social media BelgiĆ«/Nederland’, maar eindigde op een tweede plaats.

Het overzicht met alle winnaars kan gevonden worden op de website van de Diamond Theme Park Awards.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+