PlopsaFansite > Nieuws >
In 2011 heel wat evenementen in Plopsa Coo!
DATUM: 3 April 2011 - 12:47 | CATEGORIE: Plopsa Coo | AUTEUR: PlopsaFansite

Nadat eerder de evenementenkalenders van Plopsaland De Panne, Holiday Park en de twee Plopsa Indoor-parken bekend zijn gemaakt, is het deze keer de beurt aan Plopsa Coo. Het themapark gelegen aan de watervallen van Coo pakt ook deze zomer weer uit met enkele leuke shows, met de acteurs van de televisie.

Traditiegetrouw is voor de Nederlandstalige bezoekers Kabouter Klus op post. Deze zomer verzorgt hij van 18 juli tot 20 augustus van maandag tot zaterdag een leuke show. Elke zondag in deze periode –  zondag 24 en 31 juli, en ook op 7, 14 en 31 augustus – maak je kennis met de scheepskok van de Scheve Schuit: Berend Brokkenpap. Duizend borden brokkenpap nog aan toe, dat zal beslist leuk worden!

Voor de Franstalige bezoekers verzorgen Fred & Samson, Lutin Plop en Mega Mindy deze zomer de shows shows. Lutin Plop toont elke weekdag in de periode 18 juli tot en met 19 augustus zijn zang- en danskunsten. Superheldin Mega Mindy, de Franstalige actrice, is op woensdag 27 juli en ook op 3, 10 en 17 augustus aanwezig. Fred & Samson brengen tenslotte elke zaterdag en zondag vanaf 23 juli tot en met 21 augustus een bezoek aan Plopsa Coo.

Events onder voorbehoud van wijzigingen

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+