PlopsaFansite > Nieuws >
Kick-off jubileumseizoen Holiday Park (Foto-verslag)
DATUM: 17 April 2011 - 10:34 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Zaterdag is in Holiday Park het jubileumseizoen van start gegaan. Holiday Park bestaat 40 jaar, en is sinds oktober vorig jaar eigendom van Plopsa. Het nieuwe seizoen werd ingezet met enkele kleinere toevoegingen – zoals waterspeelplein De Dansende Fonteinen en Holly’s Verkeerspark – en de introductie van figuren als Maja de Bij, Wickie de Viking en Tabaluga. Op de andere toevoegingen is het nog wachten tot de zomer.

Dan pakt het park uit met een kikkermolen met de naam “Herr Frosch”, een kleine vrijvaltoren die “Majas Blumenturm” zal heten en “Flip Der Grashüpfer”, wat een aangepaste versie van de Konijntjes uit Plopsaland De Panne of Plopsa Coo zal worden. De bootrondvaart “Kanalfahrt: Anno Tobak” zal begin juli tevens heropenen als “Tabalugas Abenteuer“. Plopsa voorziet een budget van 750.000 euro voor de transformatie van deze attractie.

Enkele foto’s van de aanpassingwerken in het park kan je hieronder vinden. Voor foto’s van de vernieuwde waterstuntshow ‘Jim Pont’ verwijzen we je graag door naar een foto-album op onze pagina op Facebook.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+