PlopsaFansite > Nieuws >
‘Elfje Van-zelfje’ keert terug naar Plopsaland De Panne
DATUM: 1 May 2011 - 09:27 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne heeft de dagelijkse theatershow van 2007 opnieuw van onder het stof gehaald. Kabouter Smal of Kabouter Klus zullen nog tot de start van Halloween, eind oktober, de show met ‘Elfje Van-zelfje’ spelen. Tijdens de zomermaanden zal er evenwel een korte rustpauze van vijf weken ingelast worden voor de twaalfde Samson & Gert Zomershow.

Het is niet bekend of ook clown Dobus deze soloshow zal spelen tijdens de dagen dat een kabouter het te druk heeft in het grote kabouterbos. Gedurende de eerste vertoningen in 2007 werd de show ook gespeeld door onder andere Berend Brokkenpap uit Piet Piraat.

Het verhaal

De kabouter van dienst merkt dat alle sprookjes uit het sprookjesboek verdwenen zijn. Het boek is helemaal leeg! Of… toch niet? Want plots valt er een papiertje uit het boek. Het sprookjesboek kan opnieuw gevuld worden, vertelt het blaadje, maar enkel met de hulp van een magisch elfje. En dat elfje komt natuurlijk niet vanzelf…

De show omvat buiten het magische verhaaltje ook nog een vijftal liedjes, waaronder ‘Waar ik van hou’ of ‘Laat ons dansen’.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+