PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne: 4 juni 2011 (Foto-verslag)
DATUM: 4 June 2011 - 22:59 | CATEGORIE: Mayaland, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Bijna 70 Plopsa-fans brachten zaterdag een exclusief werfbezoek aan Mayaland van Plopsaland De Panne. Ze kregen de kans om het overdekte themagedeelte in opbouw te bezichtigen, kennis te maken met de techniek achter de verschillende decoratie-elementen in het gebied en meteen ook te polsen naar wat er allemaal nog moet gebeuren, op slechts 3 weken voor de opening. De opening van Mayaland is voorzien op 25 juni 2011. Het werfbezoek was een organisatie van Plopsa en de PlopsaFansite, de rondleiding werd verzorgd door werfleider Johan.

Maandag zal de Bloemenmolen – de interactieve waterdraaimolen van de Duitse fabricant Zierer – opgebouwd worden, en zal ook de attractie De Waterlelies verder opgebouwd en afgewerkt worden. Ook decoratief is er nog heel wat werk voor de boeg, maar Plopsa bewees de afgelopen weken dat erveel kan veranderen op een korte periode. En… gelukkig heeft Plopsa natuurlijk de handigste en snelst werkende kabouter van het hele Kabouterbos in huis? ;-)  

Ook bij onze collega’s van Brakesection kan je eveneens een uitgebreid foto-verslag vinden. Beslist de moeite waard om te ontdekken!

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+