PlopsaFansite > Nieuws >
Anubis Fandagen in Plopsaland De Panne
DATUM: 12 June 2011 - 12:23 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Op zaterdag 2, zondag 3 en maandag 4 juli is Plopsaland De Panne opnieuw het walhalla voor de fans van de populaire jongerenreeks Het Huis Anubis. Het park organiseert alweer voor de vierde keer de Anubis Fandagen.

Ook dit jaar brengt de cast van Anubis een bezoek aan Plopsaland De Panne voor de Anubis Fandagen! In tegenstelling tot de vorige edities zal er dit jaar geen show plaatsvinden op het Dorpsplein, maar verhuizen de Anubis-bewoners naar het Groot Theater waar ze de Grote Anubis Spelshow zullen brengen. De show zal plaatsvinden om 14 uur, en bij drukte ook om 15 uur. De actuele showtijden zullen in het park gecommuniceerd worden op de verschillende informatieborden.

De meet-and-greet met de acteurs zal plaatsvinden vanaf 11 uur tot 12u30. Het is nog niet bekend waar de meet-and-greet zal plaatsvinden. Anastacia en Marcel zullen op zaterdag 2 juli de meet-and-greet verzorgen, op zondag 3 juli zijn dit Raphaƫl en Sterre en op maandag 4 juli zijn Sterre en Pim aanwezig.

Kan je niet aanwezig zijn? Leer dan maar de songteksten uit het hoofd voor de (zomer)nocturne met Het Huis Anubis, op zaterdag 23 juli.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+