PlopsaFansite > Nieuws >
Kinderdag Hippo & Friends in Plopsaland De Panne
DATUM: 15 June 2011 - 21:34 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Op 26 juni 2011 organiseert Hippo & Friends haar derde kidsdag in Plopsaland De Panne. Hippo & Friends zet zich in voor kinderen met diabetes, door het welzijn en comfort voor hen te verbeteren en ouders van kinderen te beantwoorden. Mascotte is nijlpaard Hippo, waarbij de knuffelversie kinderen de nodige steun geeft en tevens kinderen ook aanleert waar de insuline kan toegediend worden.

Tijdens de derde editie van de Hippo & Friends Kidsdag zal nijlpaard Hippo tussen 9.30 en 12 uur rondlopen aan de ingang van Plopsaland De Panne. Daarnaast zal ook het nieuwe themagedeelte Mayaland op deze dag – in samenwerking met kinderzender vtmKzoom – geopend zijn voor alle gasten, en is er tevens ook een Dobus Show in het Groot Theater.

Tickets kunnen nog tot middernacht (15 juni 2011 0:00) aangekocht worden aan voordeeltarief via deze website. De opbrengst van deze tickets gaat tevens ook naar Hippo & Friends. Plopsaland De Panne is op deze dag niet afgehuurd, waardoor ook abonnees en andere dagbezoekers het park kunnen bezoeken.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+