PlopsaFansite > Nieuws >
Haal ‘n Mega Mindy Jetski in huis!
DATUM: 18 June 2011 - 11:06 | CATEGORIE: Studio 100 | AUTEUR: PlopsaFansite

Vanaf volgende week ligt het allereerste Wii-spel van Studio 100 in de winkelrekken. ‘Het Studio 100 Speeleiland’ is een variant op het spel ‘Wii Sports’, dat verschillende minigames bevat zoals tennis of golfen. De versie van Studio 100 is grafisch misschien minder interessant dan het origineel, maar zal kinderen beslist wel enkele uren aan de televisie gekluisterd houden doordat de figuren van Studio 100 regelmatig duidelijk in beeld komen.

De verschillende minigames zijn niet helemaal dezelfde als bij ‘Wii Sports’. Op ‘het Studio 100 Speeleiland’ heb je de keuze om te paardrijden met Merel van Amika, te sjoelen met Kabouter Plop en zijn vrienden, kan je minigolfen met Piet Piraat, kan je al vliegend honing zoeken met Maja de Bij en… kan je jetski├źn met Mega Mindy.

Opmerkelijk – maar natuurlijk niet heel erg vreemd – is dat de jetski’s uit de minigame van Mega Mindy grafisch dezelfde zijn als de voertuigen bij de Mega Mindy Jetski-attractie van Plopsaland De Panne. Dus… heb je geen zin om de trip naar Plopsaland De Panne te maken? Haal dan vlug het ‘Studio 100 Speeleiland’ in huis voor een dagelijkse dosis Plopsa-pret. Nuja… ‘t is altijd leuker om de attractie in het ├ęcht te doen :-)

Jetski

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+