PlopsaFansite > Nieuws >
Tips voor een Plopsa-weekendtrip!
DATUM: 24 June 2011 - 09:03 | CATEGORIE: Holiday Park, Plopsa, Plopsa Coo, Plopsa Indoor, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Examens gedaan? Nood aan een dagje ‘holiday’? Zin om te genieten van een dagje Plopsa? Dan hebben we dé gouden tips voor een leuke weekendtrip!

Spinning near the ‘falls

In Plopsa Coo gaat dit weekend de gloednieuwe duizelingwekkende achtbaan Vicky The Ride open. Haarscherpe bochten, hoge snelheid (zo’n 55 km/u!) en een dolle rit… Wickie de Viking neemt je graag mee op zijn volgende avontuur! De achtbaan is gelegen nabij de kassa’s van het park.

Tickets voor Plopsa Coo kan je op deze pagina supervoordelig aankopen!

In een land hier ver vandaan

Maja de Bij laat de bezoekers van Plopsaland De Panne dit weekend al kennismaken met de wondere wereld van Mayaland. Een dolgedraaide rit op de Swingboom, een rondje op de Waterlelies of een vrije val op de Valtoren? Dit weekend krijg je exclusief de kans om het nieuwe overdekte themagebied te bezoeken. Na de avant-première blijven de deuren van Mayaland nog gesloten tot en met 2 juli.

Zaterdag is Kabouter Smal opnieuw van de partij in het Groot Theater van Plopsaland De Panne voor haar Smal Show met Elfje Van-zelfje. Op zondag krijgt het park een exclusieve artiest van Studio 100 op bezoek. Clown Dobus zal zijn allereerste solo-show verzorgen in het Groot Theater. Zeker niet te missen!

Glücklich Geburtstag

Honderden pretparkfans vieren zaterdag de tiende verjaardag van de megapopulaire hypercoaster Expedition GeForce, en uiteraard zetten de fans ook het park in de bloemetjes. Het is dit jaar exact 40 jaar geleden dat de eerste bezoekers in Holiday Park (Duitsland) werden ontvangen. Opgelet: wie wil deelnemen moest zich op voorhand inschrijven. Dit evenement zal doorgaan na de parkuren.

Gaat Expedition GeForce iets te snel? Geniet dan zeker ook van alle andere nieuwigheden in Holiday Park. Ontdek de magie van Maja de Bij samen met de Konijntjes, vlieg supersnel naar beneden in Maja’s Blumenturm, wandel (of loop, of spring, of…) door de waterstralen van de Dansende Fonteinen of spring door de lucht met de kikkers van Herr Frosch.

En als het regent…

En als het regent zijn de twee Plopsa Indoor-parken, Plopsa Indoor Hasselt (België) en Plopsa Indoor Coevorden (Nederland), natuurlijk ook nog een goed alternatief! De avonturen van Piet Piraat beleef je op de Scheve Schuit, nabij de té gekke Vuurtoren. Of maak een ritje in de K3-Zweefmolen, en zing mee met de liedjes van K3! Voor de kleintjes is er de dagelijkse Bumba Show met Bumba, Bumbalu en olifant Tumbi.

Nog geen tickets? Koop ze dan op deze pagina aan!

Delen Tags
Facebook , , , , , , , , ,

Twitter
Google+