PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne breekt alle records ! (Persbericht)
DATUM: 29 July 2011 - 18:33 | CATEGORIE: Plopsa, Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: Plopsa (persbericht)

Plopsaland De Panne kan terugblikken op een uiterst succesvolle julimaand. Het meest bezochte park van Belgiƫ ontving een recordaantal bezoekers! Maar liefst 240.000 bezoekers beleefden een dagje Plopsa-plezier. Dit vertegenwoordigt een stijging van 5% t.o.v. juli 2010 (vorig record). Het slechte zomerweer weerhield de pretparkbezoeker duidelijk niet naar Plopsaland De Panne af te zakken.

De gloednieuwe indoorzone met meer dan 10 attracties, Mayaland, trok heel wat nieuwsgierigen naar Plopsaland De Panne en vormde dan ook een perfecte verpozing op regenachtige momenten. De vele innovaties (Anubis The Ride, Bos van Plop, Mayaland en talrijke evenementen) liggen mee aan de basis van een continue groei van Plopsaland De Panne.

Ook Plopsa Indoor Hasselt scoorde bijzonder hoge toppen in juli en brak daarmee ook alle records! Het indoorpark verwelkomde de eerste helft van de zomervakantie maar liefst dubbel zoveel bezoekers als in 2010. Maar liefst 45.000 ontvluchtten het slechte weer en trokken naar Plopsa Indoor Hasselt.

Delen Tags
Facebook

Twitter
Google+