PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuw ‘dak’ voor SpringFlyer op komst
DATUM: 18 October 2011 - 13:34 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Binnenkort krijgt de 68-meter hoge SpringFlyer een nieuw ‘dak’. Het Arabisch getinte uitsteeksel maakt dan plaats voor een windroos, zoals we kennen van de Mega Mindy Flyer in Plopsa Coo. Het decorstuk ligt achter de schermen al klaar. De toren werd in maart van dit jaar voorzien van een nieuw laagje verf in een ander kleurenschema. Hierdoor zullen zowel het kleurenschema als de bovenkant van de twee starflyers exact hetzelfde zijn. Het is niet bekend of ook de zeilen aan de gondel, waar bij de attractie in Plopsaland De Panne het logo van de voormalige jongerenreeks Spring op staat, binnenkort vervangen zal worden.

De afgelopen weken is er verder in het park ook al heel wat veranderd. Een bouwkraan is begonnen met het effenen van de grond aan de Plopsa Winkel, ter voorbereiding van de bouw van het nieuwe personeelsgebouw. In Mayaland werkt een decoratieteam verder aan de bovenverdieping van Mr. Spaghetti. Verder in Mayaland is ook de wachtrij voor de Bloemenmolen een stukje langer geworden. Maya en Willie zijn, ondanks hun respectabele leefijd, populairder dan ooit tevoren.

Foto’s


De foto’s achter de schermen zijn gemaakt met toestemming van het park. De overige foto’s zijn gemaakt vanop reguliere plaatsen in het park.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+