PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne: 23 oktober 2011
DATUM: 23 October 2011 - 22:20 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Op het moment dat Karen, Kristel en Josje voor de laatste keer dit jaar (in Plopsaland De Panne althans) de kreet “Eyo!” luidkeels door de microfoons zongen, was een decoratieteam ook vandaag druk in de weer in de feestzalen van het Mr. Spaghetti Restaurant. De voorbije dagen is er verder gewerkt met het schilderen van de muren, het afwerken van het plafond,…

De achtergronddoek op de bovenverdieping van Mayaland - met de natuurwereld van Maya de Bij - werd afgelopen week dan weer op zijn definitieve plaats bevestigd. De achtergronddoek was de voorbije weken - voor de bouw van de feestzalen weken - opzij geschoven. Andere opvallende wijziging in Mayaland vinden we bij de Bloemenmolen. Voortaan is het nummer van de attractie (“Maya gaat omhoog, hoog, hoog,…“) enkel te horen in de attractie, en niet meer in het hele themagebied. De algemene muziektrack van Mayaland blijft ongewijzigd, en speelt hierdoor voortaan onafgebroken in continu loop.

De SpringFlyer werd woensdag voorzien van een nieuwe bovenkant. De windroos is identiek aan de bovenkant van de Mega Mindy Flyer van Plopsa Coo. De zeilen aan de gondel zijn niet veranderd. Achter de Plopsa Winkel , aan de EHBO, zijn er werfhekken geplaatst vanwege de werkzaamheden aan het nieuwe personeelsgebouw. Het deel van de parking dat aansluit op de werf zal gebruikt worden voor de werfkeet en het werkmateriaal.

Een kleine wijziging vinden we ook aan de ijzeren constructies die op verschillende plaatsen in het park vinden. Hierop zijn zowel aan de voorkant als aan de achterkant banners bevestigd met reclame voor de aankomende evenementen van Plopsaland De Panne. Om af te sluiten waar dit artikel mee begonnen is. De nieuwe CD-single van K3, “Eyo!”, werd afgelopen weekend exclusief al verkocht in Plopsaland De Panne. De officiële release is pas voorzien op 31 oktober.

 

Foto’s
Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+