PlopsaFansite > Nieuws >
Holiday Park opent nieuwe ingang én Majaland in 2012!
DATUM: 25 October 2011 - 08:49 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Op 1 november zal het startschot gegeven worden voor een indrukwekkende verandering in Holiday Park! Het park opent in 2012 een nieuw entreegebied en eveneens een, vermoedelijk outdoor, Majaland. Er zal een bedrag van bijna 9 miljoen euro geïnvesteerd worden.

Onmiddellijk na afloop van het huidige seizoen zal in Holiday Park begonnen worden met de bouw van een nieuwe ingangsgebied. Dit gebied zal niet meer gelegen zijn aan de straatkant, maar heeft aansluiting op de parking. Een brede laan brengt de bezoekers van het entreeplein tot op het fonteinenplein, aan de Anubis Free Fall Tower. In de tweede fase zal het gebied uitgebreid worden met gebouwen waarin enkele souvenirwinkels zullen komen. De opening van de eerste fase van dit project is voorzien in het voorjaar van 2012.

Majaland

Enkele maanden later, in de zomer van 2012, voorziet Plopsa de opening van Majaland. Het gebied zal een twaalftal attracties tellen, waaronder ook een aantal nieuwe. Het gaat om vergelijkbare attracties uit Mayaland van Plopsaland De Panne: de Bloemenmolen (Zierer) en de Swingboom (Zierer). Enkele bestaande attracties zullen geïntegreerd worden in het gebied. Ook opent er in dit gebied een nieuw restaurant, dat zal vormgegeven worden als een grote boom.

Deze investeringen, goed voor een bedrag van bijna 9 miljoen euro, is de eerste stap in een gelijdelijke overgang van Holiday Park naar een Plopsa-park. De volgende maanden zal Plopsa de Facebook-fans op de hoogte houden van de werkzaamheden via de officiële Facebook-pagina van Holiday Park!

Foto’s

Foto: Plopsa / Holiday Park

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+