PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne: 29 oktober 2011
DATUM: 29 October 2011 - 22:50 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Nog tot het einde van de, Belgische, herfstvakantie is het griezelen geblazen in Plopsaland De Panne! Extra attractie Thriller vinden we op de locatie waar in het begin van dit pretparkseizoen de Spiegeltent stond, op de locatie waar ooit het Plopsa Hotel zal gebouwd worden. Het Dorpsplein en Kasteelplein zijn ook dit jaar weer grondig aangepast voor Halloween, op verschillende andere plaatsen in het park vinden we dan weer pompoenen en strobalen. In de weide van de Tractors staan een twintigtal ‘vogelverschrikkers’. Er werd een nieuwe choreografie gemaakt voor de dansacts bij het begin en het einde van de dag.

Nabij de uitgang van de Koffiekopjes vinden we voortaan ook een fotolocatie met Wickie de Viking en zijn vader Halvar. Het gaat om de beelden die ook in Plopsa Coo (aan Vicky The Ride) en Holiday Park (aan piratenboot Sturmschiff) vinden. Ook het beeld van Dobus is terug van weg, en staat opnieuw aan de ingang van de Carroussel. Op het Kasteelplein staat er – vermoedelijk – tijdelijk een nieuwe fotolocatie. Deze fotolocatie is een ketel met pompoenen, waarachter de bezoekers kunnen staan.

De werkzaamheden aan de uitbreiding van de burelen – aan de EHBO en Plopsa Winkel – gaan verder. Een foto van deze werken, de verschillende toevoegingen en enkele sfeerfoto’s van Halloween kan je hieronder vinden. Later deze week kan je op onze Facebook-pagina ook een foto-verslag ontdekken van de Piet Piraat Halloweenshow. Zo verklappen we toch nog niet al te veel van de superdepuppper Max!

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+