PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne: 3 december 2011
DATUM: 3 December 2011 - 22:29 | CATEGORIE: Mayaland, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Traditioneel zijn er ook de afgelopen weken tijdens de sluitingsdagen enkele (decoratieve) aanpassingen doorgevoerd. Een uitgebreid verslag van de nieuwe feestzaal in Mayaland kan je op DEZE pagina vinden.

De uitbreiding van de burelen van Plopsa en de personeelsvoorzieningen voor Plopsaland De Panne – aan de Plopsa Winkel – begint ook steeds meer vorm te krijgen. Het is niet bekend wanneer het gebouw volledig klaar moet zijn, maar de volledige afwerking zal vermoedelijk voor de start van seizoen 2012 gebeuren.

Aanpassingen en toevoegingen

Op het Dorpsplein staan sinds vorig weekend 6 schoorstenen als extra Sinterklaasdecoratie. In Mayaland is aan de uitgang van de Swingboom een podium opgebouwd voor de meet-and-greets met Maya de Bij. De wachtrijhekken van de Vleermuis hebben dan weer extra plankjes gekregen, vermoedelijk om te voorkomen dat kinderen te dicht bij de attractie kunnen komen.

Daarnaast is ook de kerstverlichting opgehangen in de dennenbomen aan het Bos van Plop. Tenslotte staat Wickie de Viking ook weer trouw naast zijn vader, Halvar, aan het fotopunt aan de uitgang van de Koffiekopjes en het Groot Theater.

.
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+